opc_loader

   

25 en 26 december 2020 en 1 januari t/m maandag 4 januari 2021 zijn wij gesloten Op deze dagen zijn wij ook niet telefonisch bereikbaar. Online orders zullen dan ook pas na deze dagen in behandeling worden genomen. Sorry voor het ongemak!

.

Beste klant, de overheid heeft besloten dat alle niet essentiële winkels tot 19 januari 2021 vanwege de LockDown dicht moeten. Ook PREMIUM PC behoort tot deze groep echter mag de reparatieafdeling wel open blijven. 

.

.

.

.

Helaas kan het door drukte bij Post NL gebeuren dat uw online order langer onderweg is dan verwacht.

Rampage SMX-R81 USB 3000 dpi LED gaming muis

(Prijs excl. btw) 12,40
25,00 15,00
x
Voorraad
Voorraad:
  5  items
Levertijden
Levertijd:
Verzendmethode
Post NL:
5,95
                                                                                                         

Het maakt gebruik van een krachtige 3000 DPI optische sensor. Geniet van het spelen met deze hoge DPI-optie, zelfs tijdens het spelen. 3000 scanfrequenties, 50 miljoen klikmogelijkheden en 500.000 swing motion-tests zijn succesvol afgerond. Dankzij het speciale ontwerp biedt het gebruiksgemak en uitstekende grip. Het speciale ontwerp onderscheidt de SMX-r81 van de muis van de andere speler. De Rampage SMX-r81 is altijd een stap voor op zijn concurrenten!
Geniet van het spelen met de Rampage SMX-r81, die is gemaakt van hoogwaardige materialen dankzij de zachte aanraakstructuur en het unieke ontwerp.


Met de Click-toets, de bladertoets, de DPI-functietoets en de voorwaarts-terug-functietoetsen, kan je eenvoudig werken. Met deze sleutels kan je transacties sneller en gemakkelijker maken. De Everest Rampage SMX-r81 is ontworpen om comfortabel, duurzaam en comfortabel te zijn met zijn zachte aanraakstructuur.


Gemakkelijk te gebruiken met 4 verschillende DPI-opties. De continu veranderende LED-verlichting zorgt voor een ander beeld en draagt bij aan je vreugde. Er zijn 4 verschillende kleuren LED-verlichting voor elke DPI.


Ontworpen om in je hand te passen, geeft de SMX-r81 je een probleemloze werking. Het heeft een visueel indrukwekkend ontwerp met zijn LED-lichtontwerp.
Dankzij de vouwen op het oppervlak en het speciale gekartelde ontwerp, biedt het maximale grip en voorkomt het dat de muis tijdens het spel uit je hand glijdt.
Met de plug-and-play-functie kan je de muis makkelijk aan sluiten zonder iets te hoeven downloaden.

  • Model SMX-r81
  • connectiviteit usb
  • Detectie PRECISIE SENSOR
  • DPI 1200/1600/2000/3000 DPI
  • Kabellengte 1.8m
  • 5 miljoen klikken
  • 4 verschillende led
  • Aantal knoppen 8
Laatst bekeken items