opc_loader

   

25 en 26 december 2020 en 1 januari t/m maandag 4 januari 2021 zijn wij gesloten Op deze dagen zijn wij ook niet telefonisch bereikbaar. Online orders zullen dan ook pas na deze dagen in behandeling worden genomen. Sorry voor het ongemak!

.

Beste klant, de overheid heeft besloten dat alle niet essentiële winkels tot 19 januari 2021 vanwege de LockDown dicht moeten. Ook PREMIUM PC behoort tot deze groep echter mag de reparatieafdeling wel open blijven. 

.

.

.

.

Helaas kan het door drukte bij Post NL gebeuren dat uw online order langer onderweg is dan verwacht.

REPARATIES

Heeft u een probleem of komt u ergens niet uit met uw Tablet, telefoon, laptop of computer kunt u altijd bij ons terecht. Met onze ervaring en speciale reparatie afdeling kunnen wij bijna alles maken voor u en een goede/ snelle service aanbieden. Heeft u een groot probleem met uw elektronica adviseren wij u om dan om 10:00 uur (kan soms afwijken kijk altijd goed naar de openinstijden) uw apparaat af te geven, zodat we alle tijd hebben om er even rustig voor u naar te kijken. Heeft u een klein probleempje en kunt u voor een dag of twee uw apparaat kwijt kunt u voor 18:00u uw apparaat afgeven. U ontvangt altijd een telefoontje van ons als uw apparaat af is of als het wat langer kan gaan duren.

Het kan natuurlijk ook zijn dat niet alle onderdelen van uw apparaat er zijn om het te maken. U kunt gerust vragen stellen aan ons en overleggen hoe u het wilt hebben.

Wist u ook dat als uw telefoonscherm kapot is wij die kunnen maken en er een hoogwaardig screenprotector op maat van uw telefoon kunnen maken. Dit is zodat uw telefoon altijd goed beschermd is tegen krassen en vallen.

Wij werken momenteel hard aan de pagina's voor de reparaties. Elke dagen worden er weer nieuwe toestellen toegevoegd. Wilt u de prijs weten maar staat deze nog niet bij het toestel neem contact met ons op. Dan kunnen wij u de prijzen doorgeven.