opc_loader

Tel.: 0252-756 100

REPARATIES

PremiumPC alles voor uw | Telefoon Reparatie | iPhone Reparatie | Samsung Reparatie | in Noordwijkerhout.

Heeft u een probleem of komt u ergens niet uit met uw Tablet, telefoon, laptop of computer kunt u altijd bij ons terecht. Met onze ervaring en speciale reparatie afdeling kunnen wij bijna alles maken voor u en een goede/ snelle service aanbieden. Heeft u een groot probleem met uw elektronica adviseren wij u om dan om 10:00 uur (kan soms afwijken kijk altijd goed naar de openinstijden) uw apparaat af te geven, zodat we alle tijd hebben om er even rustig voor u naar te kijken. Heeft u een klein probleempje en kunt u voor een dag of twee uw apparaat kwijt kunt u voor 18:00u uw apparaat afgeven. U ontvangt altijd een telefoontje van ons als uw apparaat af is of als het wat langer kan gaan duren.

Het kan natuurlijk ook zijn dat niet alle onderdelen van uw apparaat er zijn om het te maken. U kunt gerust vragen stellen aan ons en overleggen hoe u het wilt hebben.

Wist u ook dat als uw telefoonscherm kapot is wij die kunnen maken en er een hoogwaardig screenprotector op maat van uw telefoon kunnen maken. Dit is zodat uw telefoon altijd goed beschermd is tegen krassen en vallen.

Staat uw telefoon er niet tussen neem dan gerust met ons contact op.