opc_loader

Tel.: 0252-756 100

Over Ons

Premium PC is een echte computerwinkel die zich richt op de bouw van hoogwaardige (game) pc's. Wij zitten niet achteraf in een schuur of zolderkamer, maar hebben een winkel in Noordwijkerhout. U kunt dus zo bij ons de winkel binnenlopen als u dat wilt.

Wij hebben een groot assortiment Gewone , Extra stille en Game PC’s op onze website staan, waar u zelf met diverse opties het systeem kan uitbreiden. Ook hebben wij diverse soorten zelf samenstel Computers, deze beginnen met een basis, en kunt u zelf opbouwen tot uw ultieme PC.

We streven altijd naar perfectie als het om Computer systemen gaat. Daarom bieden we onze klanten de meest hoogwaardige pc's, bestaande uit onderdelen van hoge kwaliteit. Al onze systemen worden uitgebreid getest, om te zorgen dat uw PC systeem perfect werkt wanneer u deze bij u thuis aansluit.


Cpu, ram modules, videokaart, moederbord en voeding worden grondig getest voordat deze bij ons de deur uitgaan. Door deze uitgebreide testen, kunnen wij daarom dan ook niet onze PC’s op dezelfde dag verzenden. (haastige spoed is zelden goed).

Welk game systeem moet ik kiezen?

Dit is afhankelijk van diverse factoren.

1) Welke spellen wil ik spelen.
2) Op wat voor formaat monitor wil ik gamen.
3)
Wat is mijn budget.

1) Welke spellen wil ik spelen.

Er zijn een heleboel verschillende spellen die verschillende niveaus van hardware nodig hebben. Het goede nieuws is dat we op maat kunnen bouwen en een aangepaste game PC naar uw behoeftes kunnen samenstellen. Als je alleen Farmville op Facebook speelt, hoef je niet een drie-weg videokaart oplossing of de ultieme game pc te kopen!. Echter, als je de nieuwste hardcore first person shooter wilt spelen met alle 3D-effecten maxed, dan is dat een ander verhaal.


Om optimaal te genieten van een veeleisend PC-spel, heb je een top gaming computer nodig. Het zal variëren van spel tot spel, maar we kunnen u helpen om de beste gaming computer op basis van de spellen die je wilt spelen op te bouwen. Vele spellen zoals Call of Duty zijn op een breed scala mainstream hardware goed te spelen, Maar een spel zoals De Witcher 3 verijst een Game PC met heel veel kracht om dit vloeiend op uw beeldscherm te krijgen.


Hoe hoger u de resolutie van uw monitor instelt en game instellingen aanpast des te meer kracht zal uw Game PC moeten leveren. U kunt games vaak instellen op Low, Medium, Normaal, High of Ultra. Zoals u wellicht zult begrijpen zijn deze instellingen afhankelijk van de door u gekochte hardware in de game PC.

2) Op wat voor formaat monitor wil ik gamen.

Als je eenmaal weet wat voor soort gamer je bent, dan komt de volgende belangrijke vraag! Op welk formaat monitor en resolutie wil ik gamen?

Tegenwoordig zijn bijna alle monitors Full HD (1920*1080), maar er zijn ook monitoren met hogere resoluties. Gaming op XHD resoluties zijn het rijk van zware en dure videokaarten en high performance gaming computers. Dit geld ook voor gamen op meerdere schermen tegelijk.

3) Wat is mijn budget?

Dit is waarschijnlijk de belangrijkste vraag.


voor dat u de beste waar voor uw geld krijgt, moeten we ervoor zorgen dat je de juiste balans van de CPU, het geheugen en GPU prestaties vind – bij te veel van één van die drie zal je een compromis moeten maken op de andere, waardoor dit de prestaties van uw game pc zal belemmeren! Soms is het goed om een ​​stap terug te nemen van die nieuwste en beste CPU zodat je meer geld kunt besteden aan de GPU (videokaart) - en wat u zeker niet wilt is dat uw game PC zal stikken door te weinig RAM.


Als je gaat spelen op hogere resoluties, zult u GPU-gebonden zijn. Dat betekent dat je GPU meer zal worden benadrukt dan de CPU - en een snellere CPU inactief staat te wachten op uw GPU. In dit geval is het beter om een drop-down te maken op de CPU en meer geld uit te geven aan een GPU.


Bovendien, als je niet genoeg RAM (8 GB is een minimum dezer dagen) in uw game PC heeft zal dit door uw harde schijf worden opgevangen, daardoor zal u beduidend mindere prestaties krijgen doordat de game data op de langzamere harde schijf zal worden gecached in plaats dat dit word gelezen van het veel snellere systeemgeheugen. Wij raden aan om
16GB RAM te gebruiken, dit zorgt in alle gevallen voor een goede balans.

Game PC kopen!


Wil je gamen op een PC? Koop een desktop. Ook al hebben laptops een lange weg afgelegd in de afgelopen tien jaar, ze zijn tot op deze dag, een oplossing waar u veel compromis moet maken . Snelle processors en videokaarten produceren zeer veel warmte, terwijl Laptops moeten bezuinigen op de prestaties om te voorkomen dat deze oververhit raakt. U raad het al, een laptop kun je dan ook niet vergelijken met een echte Game PC.

Een Game Pc of Console?

Zelfs een bescheiden Game Computer kan de huidige consoles te schande brengen en laten de meest veeleisende games op 1080p lopen, waar een console steeds vaker maar op 720p hun werk kunnen doen.

 

De verschillende formaten Game PC’s.

Kleine game pc’s kunnen latere upgrades belemmeren en zullen vaak meer geluid produceren.

Een Midi tower is ideaal voor de meeste mensen. U kunt uw pc eventueel nog uitbreiden en is voorzien van een prima koeling.

Een Full tower is zoals u al raad, een zeer grote behuizing, waar u zeer veel extra ruimte heeft om helemaal los te gaan met extra upgrades en ventilatoren.

De procesor:

Wij adviseren een i5 Quad Core processor van Intel als het budget het toelaat.
Mocht u toch wat meer budget gebonden zijn dan is een Intel Core i3, Ryzen 3 2200G een prima optie. Dual core processors zoals een Intel Pentium raden we af om teleurstellingen te voorkomen wanneer uw nieuwe favoriete game opeens aangeeft dat u geen quad core processor heeft en niet start. Is geld geen probleem, tsja dan raad u het al, ga voor de beste cpu die er is.

De Videokaart:

Een goede videokaart maakt een goede Game PC. De videokaart gaat zij aan zij met een processor, dit component is verantwoordelijk voor al de schitterende graphics die op uw beeldscherm worden getoverd. Snellere videokaarten zullen betere en soepelere beelden op u beeldscherm toveren en zo uw game beleving nog echter maken. Als gamer wil je Low-end videokaarten die een 10, 20, 30 of 40 modelnummer hebben (zoals een Nvidia GT 730) en de AMD lijn R5, en R7 tot de 240 vermijden. Videokaarten met DDR3 Geheugen zijn ook niet gemaakt om te gamen.De prijs-prestatie sweet spot zit meestal in de mid-range kaarten zoals de Nvidia GTX 1060 en AMD Radeon RX 570. Deze kunnen bijna elk spel in 1080p met goede details weergeven. Wilt u de games op ultra settings spelen, of hogere resoluties, zoals 2560 x 1440 of 4K, dan zult u aan nog krachtigere kaarten moeten denken. De hoeveelheid geheugen op een videokaart is hier ook van belang. 3GB Gddr5 geheugen is minstens nodig om goed op 1080p te draaien, mocht de resolutie hoger zijn dan is meer geheugen op de videokaart zeker aan te raden.

Wij raden meerdere videokaarten in uw systeem niet aan, ook al zijn deze multi kaart systemen vaak zeer snel, we blijven toch tegenkomen dat de game en driver ondersteuning het laat afweten. Ook word uw game systeem hier extra door verhit.

Het geheugen:

Verspil uw geld niet aan teveel geheugen. Het grotendeels van alle games op dit moment loopt goed op 8GB ram geheugen. Eventueel kunt u voor 16GB kiezen als u een monster PC wilt hebben, maar meer dan dat is voor een Game PC echt niet nodig. Besteed u geld dan liever aan componenten die er echt om doen.

Solid State Drives en harde schijven:

Solid-state drives zijn niet duur meer (wij raden dan ook een combi aan SSD&HDD) De meeste computers dezer dagen komen met tenminste 1000 GB mechanische harde schijven. Meer ruimte is beter, maar ongebruikte ruimte is ook weer niet nodig. Ons advies is dan ook: koop zoveel ruimte als je denkt nodig te hebben.

Wel of niet een SSD?


SSD’s zijn duurder dan een HDD, als je kijkt naar gigabytes voor je euro. Ze hebben ook geen invloed op de in-game prestaties. Toch is een SSD wel lekker als je het je kunt veroorloven. Je PC start veel sneller op, je programma’s starten razend snel op en de laadtijden van je games gaan aanzienlijk sneller. Let wel op, dat een kleine SSD maar een paar games kan bevatten naast je Windows. Conclusie van de SSD: Echt nodig heb je hem niet, maar als je hem éénmaal  hebt wil je nooit meer zonder.

De Voeding:

De voeding (ook bekend als PSU) wordt vaak over het hoofd gezien, maar is ook een belangrijk onderdeel van uw Game PC. De voeding is de het kritische component voor de stabiliteit en levensduur van het systeem. We hebben goedkope voedingen in vlammen zien opgaan.

Hoeveel vermogen heb je nodig?.

Iedere voeding heeft een bepaalde wattage op basis van het maximale vermogen. Voor een mainstream game computer is een 500W tot 600W aan te raden. Mocht u kiezen voor meerdere videokaarten, dan zal ook de voeding omhoog moeten gaan op basis van de gekozen onderdelen. Let op dat dat uw PC deze wattage niet aan stroom zal gebruiken. Op alle voedingen staat de wattage, maar ook het aantal Ampères per rail. Goede voedingen zullen de meeste stroom leveren op de 12V rail, Deze is namelijk het belangrijkste van de voeding. Bijvoorbeeld een 500W voeding A merk levert 38A op de 12V rail, dit is 38A maal 12V is 456W. Een B merk voeding van 550W levert 27A op de 12V, dit is dus slechts 324W, en dan hebben we het nog niet eens over C merken. Een goede voeding heeft tevens een 80+ certificering. Dit is de efficiëntie van de PSU, De beste efficiëntie wordt behaald tussen de 30% en 60% van de maximale capaciteit. Een PC die bijvoorbeeld maximaal 300 Watt verbruikt zou dan ook voor het laagste stroomverbruik een voeding moeten hebben tussen de 500 en 600 Watt. Een betere voeding verdient zichzelf relatief snel terug.

Conclusie:

Een goede Game PC is een balans tussen de componenten. Een PC met 32 GB Ram en een Dual Core processor is niet zinvol. Het geld wat is besteed aan het geheugen kan veel beter worden geïnvesteerd in een snelle Quad core processor. Wanneer je op het internet zoekt naar een Game PC, word je gebombardeerd door advertenties, zowel op de websites van fabrikanten als elders, met meldingen over een ultieme game pc met een GT 720 en 16 GB werkgeheugen. Denk dan nog eens na over het geen u net gelezen heeft en vraag u dan af zit ik wel goed op deze site?.