opc_loader

Tel.: 0252-756 100

Telefoon

Laat uw telefoon repareren bij PremiumPC

PremiumPC levert vele betrouwbare en goedkope reparaties.

Dit doen we voor zowel smartphones, tablets als computers. Door de kennis en ervaring kunnen we bij PremiumPC praktisch elke reparaties verzorgen. Reparatie van je smartphone, tablet of computer hoeft helemaal niet lang te duren. Het is bij PremiumPC in Noordwijkerhout vaak al klaar terwijl je wacht. 

Het is altijd vervelend als je smartphone of tablet kapot is. Maar dit hoeft helemaal niet lang te duren of heel duur te zijn om te repareren! Daarnaast kan PremiumPC uit Noordwijkerhout heel veel meer repareren dan je misschien denkt. Onze gecertificeerde medewerkers repareren zowel smartphones, tablets als computers en gaan mee met de ontwikkelingen door scholing. Zo kunnen we voor elk probleem een passende oplossing bieden. Dus wat het merk of de reparatie ook is. PremiumPC uit Noordwijkerhout kan het voor je oplossen. Zo repareren we bekende merken als Apple, Samsung, Blackberry, LG, Huawei, Asus, Microsoft, Sony, maar ook minder bekende merken XIaomi, Umi, Meizu of Zopo. We verzorgen reparaties aan het beeldscherm en glas, knoppen en trilfunctie, simkaart en SD kaartlezer, moederbord en printplaat, speakers en geluid, batterij en opladen, camera en flitser, behuizing en frame, antenne en ontvangst en sensoren en vingerafdruk. Wanneer jouw gewenste reparatie hier niet tussen staat kunnen we altijd een onderzoek uitvoeren om te kijken waar het probleem in zit. Zo kunnen we het alsnog oplossen.

Wil je weten of wij ook jouw gewenste reparatie kunnen verzorgen? Neem dan zeker het contact op of regel het zelf via onze website.

Premium PC heeft een samenwerkingsverband met Premium Repair voor reparaties van telefoons, tablets, consoles en e-readers. Alle telefoon, tablet, console en e-reader reparaties worden uitgevoerd door Premium Repair.
Premium Repair is gevestigd in Rijnsburg en is geen (dochter)onderneming van Premium PC. Premium PC fungeert enkel  en alleen als inlever- en ophaalpunt voor Premium Repair en wij (Premium PC) achten de kwaliteit en betrouwbaarheid van Premium Repair als zeer goed. Indien u een afspraak maakt via dit formulier gaat u akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid van Premium Repair. Premium PC kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele geschillen die voortvloeien uit afspraken of reparaties die middels dit formulier worden gemaakt.