opc_loader

Tel.: 0252-756 100

PC INTEL "BASIC" 12100 Core i3 12100, 8GB, INTEL UHD GRAPHICS, 500GB NVMe SSD, W11 Pro

Hardware Specificaties:

Behuizing en Kleur: Linkworld (zwart)
Intel Core i3 12100 CPU (Quad Core met 8 Threads)
Standaard Intel Cooler
8GB DDR4 3200 MHz (1*8) (opties)

INTEL UHD 730 Graphics
500GB NVMe M.2 SSD (opties)

Opslag 2 (opties)
HD sound onboard.
Geen DVD-RW (optie)
H610M Moederbord.

450W voeding
Wifi N / AC

OS: Windows 11 PRO (windows 10 ook mogelijk)

Office Pakket (opties)

Aansluiting Monitor: 1x HDMI en 1 x VGA

 

(Prijs excl. btw) 388,39
499,95 469,95

(11) PRIME WIFI

(03) PRIME GEHEUGEN

(04) PRIME OPSLAG 1 SSD

(05) PRIME OPSLAG 2

(08) PRIME DVD/RW

(12) PRIME Virusscanner

(13) PRIME OFFICE

(14) PRIME Garantie

Dit product is alleen verkrijgbaar in de winkel

Levertijden
Levertijd:
Levertijd 3 tot 4 werkdagen
Kenmerken
DVD inbouwmogelijkheid:
Ja
CPU:
Core i3
GPU:
INTEL UHD
Cores:
4 Cores
Model:
Mini Tower
Threads:
8 Threads

Deze Basic PC biedt prima prestaties voor de meest gebruikte taken. De INTEL UHD Graphics  (videokaart) is geschikt voor alle dagelijkse zoals e-mailen, internetten, office & schoolwerk.
Door de kracht van de Core i3 heeft de PC voldoende vermogen om meerdere dingen tegelijk te openen. Meer Cores betekent meer doen!Doeleinden: Multimedia, school, office werkzaamheden, maar ook foto bewerken is prima mogelijk met de Core i3

De Intel Core i3-processor maakt dagelijkse taken mogelijk, zoals e-mail, surfen op het internet, huiswerk, muziek en afspelen van HD-video

Het systeem is voorzien van een Quad-core processor, dus hij heeft vier onafhankelijke kernen die allemaal tegelijkertijd taken kunnen uitvoeren, waardoor de prestaties verbeteren. Simpel gezegd betekent meer cores dat het meer tegelijk kan doen - geweldig voor alle toepassingen en speciaal voor video bewerken.

INTEL HT Technology (Hyper-Threading) maakt efficiënter gebruik van processorbronnen, waardoor meerdere threads op elke core kunnen worden uitgevoerd. Het verhoogt ook de verwerkingscapaciteit van de processor en verbetert de algehele prestaties op threaded software. In het algemeen maakt dit het mogelijk dat een dual-coreprocessor op dezelfde manier werkt als een quad-core, en evenzo presteert een quad-core op dezelfde manier als een octo-core!

De meeste systemen worden standaard geleverd met een mechanische harde schijf en / of dvd-drive, waardoor u beschikt over de ruimte die u nodig hebt om uw bestanden op te slaan en de optie om ze op schijf te branden of films te kijken.
 

De PC is standaard voorzien van een SSD

Optioneel

Dit systeem is voorzien van een H610M moederbord. 

Dit bord heeft de volgende poorten:

1 x PS/2 Keyboard/Mouse
1 x HDMI
1 x VGA

4 x USB 3.1 Gen 1
2 x USB 2.0
1 x RJ-45 (Ethernet)
3 x audio jacks 

On-board ALC HD Audio is op een hoog niveau van geïntegreerd geluid. Met meer kanalen kun je uitkijken naar verbeterde kwaliteit bij het afspelen van films en muziek die overeenkomt met wat mogelijk was met zeer geavanceerde geluidskaarten enkele jaren geleden.

Dit systeem is voorzien van een INTEL UHD Graphics onboard videokaart. Deze IGpu is voor de grafische prestaties van uw PC. Uiteraard kunt u ook meerdere monitors aansluiten..
Niet geschikt voor Gamen.

Uw systeem heeft al een RJ-45-netwerkpoort van Intel, zodat u verbinding kunt maken met uw thuisnetwerk of internetverbinding via een ethernetkabel.
De PC heeft standaard ook Wifi
 

Dit systeem maakt gebruik van een aantal basiscomponenten. Speciaal gekozen voor hun kenmerken en kwaliteit, het chassis en de voeding zijn een integraal onderdeel van uw systeem, die ervoor zorgen dat ze aan hun taak voldoen, is van vitaal belang voor een kwaliteitssysteem.

De Linkworld Mini Tower heeft een slank en onopvallend ontwerp. Uitgerust met USB 3.0-ondersteuning en goede koeling. Tevens is een extra HDD plaatsen in deze behuizing geen enkel probleem door de extra interne HDD bay.

In dit systeem zit een 350 Watt voeding met een efficiëntie van minstens 82%.
Er zijn nog een sata en twee molex stekkers extra aanwezig. (bij gebruik van krachtige videokaarten wordt een voeding van boven 500 watt aangeraden!)

80 Plus is een standaard die is geïntroduceerd om energie-efficiëntie in computervoedingen te bevorderen. Het geeft aan dat de voeding efficiënter is dan een standaard computervoeding, waardoor deze koeler, stiller en goedkoper is om te gebruiken omdat er minder energie wordt verspild aan warmte. Deze voeding is ten minste 82% efficiënt tussen 20% en 100% belasting.