opc_loader

Tel.: 0252-756 100

Trust Gaming Muis GXT 922W Ybar Wit USB

(Prijs excl. btw) 18,18
22,00 22,00

Dit product is alleen verkrijgbaar in de winkel

Bij de Trust GXT 922 Ybar Gamingmuis draait het allemaal om snelheid en nauwkeurigheid. Je kunt de resolutie zelf instellen tot wel 7200 DPI en de muis heeft zes knoppen en soepele glijpads die frictie minimaliseren.

https://www.trust.com/nl/product/24485-gxt-922w-ybar-gaming-mouse-white

Productbeschrijving

Gamingmuis met resolutie van 7200 dpi en full RGB-ledverlichting

- Optische sensor met verstelbare resolutie (200-7200DPI)
- Full RGB-ledverlichting met verstelbare kleuren en effecten
- 6 responsieve knoppen, inclusief 2 duimknoppen
- Zijkanten met structuur voor een optimale grip
- Geavanceerde software voor het programmeren van knoppen, lichteffecten, profielen en macro's
- Gladde glijvlakken met lage weerstand
- Gevlochten kabel (2,1 m)
 

Controle over je game

Haal het beste uit jezelf met de Trust Ybar-gamingmuis. Dankzij het gestroomlijnde ontwerp, de full RGB-ledverlichting, de comfortabele grip en de superieure nauwkeurigheid worden je games met deze muis nog leuker.

Controle binnen handbereik

Met de Ybar heb je alles wat je nodig hebt binnen handbereik. De muis is voorzien van een snel reagerende optische sensor en aanpasbare DPI-instellingen, waardoor je snel kunt schakelen tussen waarden van 200 tot 7200 DPI. De zes game-knoppen, waaronder twee duimknoppen, zorgen voor een soepele bediening.

Vlotte acties

De muis is speciaal vormgegeven om rechtshandige gamers te ondersteunen en een intuïtieve bediening mogelijk te maken. De zijkanten met structuur geven meer grip en bieden urenlang comfort en dankzij de gladde glijvlakken met lage weerstand is vlotte actie op ieder oppervlak gegarandeerd. Bovendien zorgt de gevlochten kabel van 2,1 m voor een groot bewegingsbereik tijdens het gamen.

Geavanceerde programmering

Met de geavanceerde software kun je de muis programmeren voor zeer nauwkeurige acties. De zes knoppen, profielen, macro's en zelfs de lichteffecten (van regenbooggolf tot afwisselende RGB-kleuren) kunnen worden geprogrammeerd voor een persoonlijke game-ervaring in de stijl van je setup.

Laatst bekeken items