opc_loader

Tel.: 0252-756 100

Switch TP-Link 5Port 1Gb Metalen behuizing

(Prijs excl. btw) 17,36
21,00

Uitverkocht

Voorraad
Voorraad:
  0  items
                                                                                                         

De 5-poorts Gigabit-desktop-switch TL-SG105 van TP-LINK biedt een eenvoudige mogelijkheid de overgang naar Gigabit Ethernet te wagen. Verhoog de snelheid van uw netwerkserver en backbone-verbindingen of breng de voordelen van gigabit naar uw werkplek. Bovendien is de TL-SG105 voor een lager energieverbruik uitgevoerd. Met de innovatieve, energiezuinige technologie van de TL-SG105 bespaart u tot wel 84%* zodat dit apparaat ook een milieuvriendelijke oplossing voor uw thuis- en bedrijfsnetwerk is.

Schakel uw netwerk over op groen
U heeft nu de mogelijkheid voor de groene weg te kiezen, als u naar een gigabit-netwerk wilt upgraden! Deze 5-poorts Gigabit switch TL-SG105 van de nieuwe generatie beschikt over de nieuwste innovatieve, energiezuinige technologie die uw netwerkcapaciteit aanzienlijk kan uitbreiden en dat met veel minder energieverbruik. Hij past het energieverbruik automatisch aan de status van de verbinding en de kabellengte aan om de ecologische voetafdruk van uw netwerk te verbeteren.

Is een poort niet actief, dan verbruikt hij ook geen stroom
Als een computer of netwerkapparaat is uitgeschakeld, verbruikt desbetreffende poort van een traditionele switch nog steeds een aanzienlijke hoeveelheid stroom. De TL-SG105 herkent automatisch de link-status van de afzonderlijke poorten en vermindert het stroomverbruik van de poorten die zich in de ruststand bevinden, hetgeen een energiebesparing van tot wel 84% betekent.

Voeding afhankelijk van de kabellengte
In een ideale wereld zouden korte kabels minder energie verbruiken dan lange kabels, omdat er minder energie over de lengte van de kabel verloren gaat. Dit is bij de meeste apparaten niet het geval, omdat ze dezelfde hoeveelheid energie via de kabel sturen, onafhankelijk van de lengte daarvan.

Geoptimaliseerd dataverkeer
802.1p en DSCP-QoS zorgen voor het zuivere en latentiegevoelige verkeer zoals voice en video en IGMP-snooping optimaliseert de multicast-datastroom.

Eenvoudig in het gebruik
De automatische functies van deze Gigabit-switch maken een probleemloze Plug-&-Play-installatie mogelijk. Geen configuratie nodig. Auto-MDI/MDIX maakt crossover-kabels overbodig. Automatische afstemming bij elke poort herkent de verbindingssnelheid van een netwerkapparaat (10, 100 of 1000 Mbit/s) en past zich intelligent aan om compatibiliteit en optimale prestaties te garanderen.

Highlights

  • 5 Gigabit RJ45-poorten met automatische afstemming en Auto-MDI/MDIX
  • Groen Ethernet bespaart tot 84% energie
  • Ondersteunt flow control conform IEEE 802.3x voor een betrouwbare gegevensoverdracht
  • Metalen behuizing voor tafelmontage of wandmontage
  • Ondersteunt QoS* conform IEEE802.1p en IGMP-snooping
  • Plug & Play, geen configuratie nodig

Inhoud levering

  • 5-poorts 10/100/1000 Mbps desktop switch
  • Netvoeding
  • Gebruiksaanwijzing.
Laatst bekeken items