opc_loader

Bullguard Internet Security 1User 3PC's

(Prijs excl. btw) 33,06
49,99 40,00
x
Levertijden
Levertijd:
Verzendmethode
Post NL (Zie levertijd Product):
5,95
                                                                                                         

Waarom zou u kiezen voor BullGuard Internet Security ?

BullGuard Internet Security is een complete oplossing voor alle online bedreigingen met de beste beveiligingshulpmiddelen.

  • De geavanceerde Behavioural Detection staat garant voor betere virusvangstpercentages.
  • Parental Control om uw kinderen te beschermen tegen onlinegevaren.
  • GRATIS PC Tune Up om te zorgen dat uw pc snel blijft.
     
  • 5 GB GRATIS online back-up om uw belangrijkste gegevens, foto's, muziek en meer veilig op te slaan.
  • Dag en nacht GRATIS ondersteuning
  • Licentie voor 3 pc's en GRATIS upgrades naar nieuwe versies

Dit product is een Key Kaart

Eenvoudig te installeren en te gebruiken.

In enkele minuten geïnstalleerd. Door het vernieuwde ontwerp en de intuïtieve bediening kunt u heel eenvoudig een snelle scan uitvoeren, beveiligingsniveaus aanpassen, back-ups maken, instellingen wijzigen enzovoort. Alles is met één klik te bereiken vanuit het hoofdscherm van BullGuard.

Antivirus. Onderschept alle virussen.

De nieuwe versie van Antivirus met Behavioural Detection spoort nieuwe virussen op aan de hand van hun gedrag op uw computer. Samen met de detectie van bekende malware op basis van definities vormt dit een beveiliging met meerdere defensielagen voor uw pc, die praktisch ondoordringbaar is.

Firewall. Geef cybercriminaliteit geen kans.

Bescherm uw computer tegen ongewenste hackers en identiteitsdiefstal. De firewall beschermt u tegen netwerkaanvallen en voorkomt dat cybercriminelen uw systeem binnendringen.

Spamfilter. Geen spam, geen oplichting.

Verspil geen tijd met het opruimen van irritante spamberichten! Verwijder met BullGuard Spamfilter de ongewenste e-mails en e-mails die worden gebruikt voor oplichting, zoals phishing en de verspreiding van virussen, of die in vreemde talen zijn gesteld.

Veilig browsen. Elke website. Gecontroleerd!

Geniet op uw gemak van alle mogelijkheden op internet. Een speciale functie van BullGuard controleert alle websites in uw zoekresultaten. U krijgt te zien waar de sites over gaan en of ze veilig zijn, en u wordt gewaarschuwd voor schadelijke code of phishing-pogingen.

Ouderlijk toezicht. U bepaalt zelf waar de grenzen liggen.

Zorg dat uw kinderen veilig van het internet kunnen genieten. Met Ouderlijk toezicht van BullGuard kunt u de toegang tot verdachte websites blokkeren, bepalen hoe lang ze op internet mogen en hun activiteiten in de gaten houden. Zo voorkomt u dat ze online worden gepest of in aanraking komen met ongepast materiaal.

PC Tune Up. Uw pc. Snel en schoon.

BullGuard PC Tune Up verwijdert onnodige bestanden en verbetert de prestaties van uw computer. Het maakt geheugen vrij zodat uw computer op volle snelheid werkt.

Gaming-modus. Geen onderbrekingen.

In de Gaming-modus wordt u niet gestoord door waarschuwingen, updates en pop-upberichten. U kunt zich helemaal concentreren op winnen.

Kwetsbaarhedenscanner. Zorgt dat uw pc goed blijft werken.

De kwetsbaarhedenscanner controleert of er oudere software op uw computer staat die hackers en virussen kunnen gebruiken om uw systeem binnen te dringen, te beschadigen of voor identiteitsdiefstal.

Backup. Waardevolle gegevens. In veiligheid.

U krijgt 5 GB GRATIS online opslagruimte om belangrijke gegevens, foto's, muziek en meer veilig op te slaan. Bepaal zelf waar u een back-up van wilt maken en hoe vaak, of gebruik de automatische back-upfunctie. U kunt zelfs met één klik een back-up maken van de inhoud van mappen. En dat is nog niet alles: de opgeslagen gegevens kunt u direct openen en bekijken wanneer u wilt, of terugzetten op een andere computer of zelfs op uw telefoon.

Laatst bekeken items