opc_loader

WD 8.9cm 6.0TB USB3.0 MyBook zwart

(Prijs excl. btw) 131,41
159,00
x
Levertijden
Levertijd:
Verzendmethode
Post NL (Zie levertijd Product):
5,95
                                                                                                         

De My Book, 6 TB van WD heeft een opslagcapaciteit van 6000 GB en is voorzien van een Micro-USB-B 3.2 (5 Gbit/s) interface.
Het ontwerp van de My Book voor desktopcomputers is verrassend compact en straalt een vertrouwen uit dat een afspiegeling vormt van de betrouwbaarheid van het apparaat. Met 6 TB aan opslagcapaciteit kan je erop vertrouwen dat de My Book jouw volledige digitale leven kan bevatten.

Bouwvorm 3,5 inch, extern
Capaciteit 6 TB
Interface 1x Micro-USB-B 3.2 (5 Gbit/s)
Opmerking 256-bits AES hardwarematige versleuteling
Overige Informatie Volledige back-up
De My Book harde schijf voor desktopcomputers, die is uitgerust met WD Backup-software voor Windows en compatibiliteit met Apple Time Machine voor Mac-computers biedt, kan back-ups maken van uw foto's, video's, muzieknummers en documenten. De My Book harde schijf voor desktopcomputers werkt tevens prima samen met Acronis True Image WD Edition-software, waarmee complete systeemback-ups kunnen worden gepland.

Wachtwoordbeveiliging
Met ingebouwde 256-bits AES hardwarematige versleuteling met WD Security-software. Stel simpelweg uw eigen persoonlijke wachtwoord in om te helpen uw inhoud vertrouwelijk en veilig te houden.
Accessoires Meegeleverd USB 3.0 kabel, Netadapter, Snelstartgids
Afmetingen Breedte: 139 mm x Hoogte: 49 mm x Diepte/lengte: 171 mm
Gewicht 962 gram
Laatst bekeken items