opc_loader

.

.

Helaas kan het door drukte bij Post NL gebeuren dat uw online order langer onderweg is dan verwacht.

Sharkoon V1000 Mini tower-behuizing

(Prijs excl. btw) 40,50
49,00
x
Voorraad
Voorraad:
  4  items
Levertijden
Levertijd:
                                                                                                         

De V1000 van Sharkoon biedt veelzijdige oplossingen voor individualisten. Met een afmeting van slechts 45 x 19,5 x 40,2 cm is de micro-ATX-behuizing klein genoeg om onder laag-opklapbare bureaus te passen. Het biedt echter nog steeds voldoende ruimte voor handige extra's die normaal alleen in ATX-behuizingen kunnen worden geïnstalleerd. Zo heeft deze behuizing een tunnel op de onderkant van de behuizing, waardoor een discrete installatie van de voeding mogelijk is, plus bekabeling, evenals afzonderlijke afvoer van warme lucht. De royale ruimte binnenin de V1000 biedt een breed scala aan mogelijkheden voor het installeren van alle benodigde componenten en zelfs een radiator in het voorpaneel.

In de tunnel kunnen voedingen met een maximale lengte van maximaal 24 cm worden geïnstalleerd. Ook is er een HDD-cage, die ruimte biedt voor twee 3.5 "of twee 2.5" harde schijven. Om ventilatoren te installeren kunnen er praktische ovale gatenuitsparingen worden teruggevonden, die een flexibele herpositionering van de HDD-cage mogelijk maken. Voor voedingen zonder een afzonderlijk kabelbeheersysteem, kan extra ruimte worden gecreëerd voor discrete bekabeling. Talrijke kabeldoorvoeringen in de behuizing zorgen ervoor dat de resterende bekabeling netjes achter de moederbordlade kan verdwijnen, die ook is uitgerust met twee bevestigingsbeugels voor extra 2,5-inch HDD / SSD's. Er is ook een CPU-koeluitsparing beschikbaar voor eenvoudige installatie van een CPU-koeler, met een maximale hoogte van 15 cm. De maximale lengte van bruikbare grafische kaarten is 40 cm, welke alleen te vinden is in behuizingen met een ATX-vormfactor.

Optische drives vinden ook een thuis binnen de V1000: er is een 5,25-inch schijfpositie aan de voorzijde of optioneel kan een externe 3,5-inch schijf ook worden geïnstalleerd met behulp van de meegeleverde 5.25 "tot 3.5" bay-cover. Als er nog meer ruimte nodig is, bijvoorbeeld voor de installatie van een 280 mm radiator, kan de HDD-montagebeugel eenvoudig worden verwijderd. Op het frontpaneel, boven het 5,25-inch schijfcompartiment, bevinden zich de audiopoorten van de microfoon en de headset plus twee USB 3.0-poorten voor belangrijke randapparaten, samen met de reset- en aan / uit-knoppen. Het frontpaneel is ook zonder kabels ontworpen en te verwijderen voor het gemakkelijk installeren van componenten of reiniging van het voorgeïnstalleerde stoffilter.

Bouwvorm Midi-Tower
Moederbord vormfactor µATX
Mesh-Front Ja
Interne afmetingen Lengte grafische kaart maximaal 400 mm
Hoogte CPU koeler maximaal 155 mm
Voeding type ATX
Lengte voeding maximaal 240 mm
Drive bays 5,25" extern 1 stuk(s)
Toolless Ja
3,5" intern 2 stuk(s)
Toolless Ja
2,5" intern 2 stuk(s)
2,5" in 3,5" intern 2 stuk(s)
Slotopeningen Full-size slots 4 stuk(s)
Frontaansluitingen 2x Audio, 2x USB-A 3.2 Gen 1 (5 Gbps)
De naam USB 3.2 (5 Gbit/s) is de nieuwe benaming van USB 3.1 Gen 1 en USB 3.0.
Voorzijde Één 120mm fan, Plaats voor twee 140mm fans wanneer de 120mm fan wordt verwijderd
Achterzijde Één 120mm fan
Bijzonderheden Plaats voor één 120mm fan op het zijpaneel, Kabelmanagement mogelijkheid, PSU cover met plaats voor twee 3,5" of 2,5" harde schijven of SSD's
Waterkoeling ondersteuning Ja
Accessoires Meegeleverd Accessoires set
Afmetingen Breedte: 195 mm x Hoogte: 402 mm x Lengte: 450 mm
Gewicht 5,6 kg
Laatst bekeken items