opc_loader

Tel.: 0252-756 100

Trust Gaming GXT 252+ Emita Plus Professionele USB Studio Microfoon

(Prijs excl. btw) 81,82
99,00
x
                                                                                                         

De GXT 252+ Emita Plus Streaming Microphone van Trust is een professionele USB-studiomicrofoon met een uitschuifbare arm en met een zeer precieze cardioïde opnamepatroon. Of je nu streamt op YouTube, Twitch, Facebook of vlogt, podcasts maakt, voice-overs of akoestische muziek opneemt, je wilt natuurlijk dat het professioneel klinkt. Deze professionele USB-studiomicrofoon met verstelbare arm en zijn uiterst nauwkeurig cardioïde opnamepatroon is ideaal voor al je geluid. Laat je stem maar klinken!

Het cardioïde opnamepatroon vangt het meeste geluid van de voorkant van de microfoon op, terwijl afleidende geluiden uit de omgeving niet hoorbaar zijn. Op deze manier is het geluid van je opname doelgericht. Je krijgt die volle, heldere audioreproductie die je graag wilt hebben.

Bevestig je microfoon stevig en gemakkelijk aan de verstelbare bureauklem: zorg dat de microfoon zich altijd in de perfecte plaats bevindt om stabiele opnamen te maken. De schokdemping voorkomt dat trillingen de microfoonstandaard bereiken. Elke kleine schok die afleidt, wordt geabsorbeerd, waardoor je luisteraars zich volledig op je stem kunnen concentreren. En voor nóg meer stabiliteit onderweg kan je het meegeleverde statief gebruiken.

Microfoon
Soort Microfoon voor studio's
Microphone direction type Cardioïde
Poorten & interfaces
Connectiviteitstechnologie Bedraad
Aansluiting USB
Prestatie
Kleur van het product Zwart
Snoerlengte 2.9 m
Compatibele besturingssystemen Windows 10/8/7
Energie
Stroombron USB
Stroomvoorziening via USB Ja