opc_loader

Tel.: 0252-756 100

Logitech G203 Lightsync

(Prijs excl. btw) 24,75
39,00 29,95

Uitverkocht

                                                                                                         

Gaminggerichte prestaties

Tot 8 keer sneller


De G203 Prodigy communiceert met 1000 rapporten per seconde (8 keer sneller dan standaardmuizen). Dit betekent dat als je de muis beweegt of ermee klikt, er vrijwel onmiddellijk een reactie op het scherm is.

Klassiek ontwerp

Comfortabel en vertrouwd


Net als de Logitech G Pro Gaming Mouse is de G203 gebaseerd op het klassieke ontwerp van de legendarische Logitech G100S Gaming Mouse. Het is een vertrouwd ontwerp, geliefd bij gamers wereldwijd en een favoriet van eSports-pro's. We hebben het opnieuw ontwikkeld en van de kern uit geoptimaliseerd voor veelzijdigheid, duurzaamheid en comfort voor dagelijks gebruik.

Geavanceerde sensortechnologie

Verhoog je nauwkeurigheid


Haal het beste uit jezelf naar boven en speel nauwkeuriger dan ooit tevoren. De G203 heeft een nieuwe 200-6000 dpi-sensor voor ongelooflijke accuratesse, trackingsnelheid en consistentie. Dit geeft jou meer controle, wat je gamingstijl ook is. Dankzij de consistentie en accuratesse van de sensor kun jij je spieren trainen om op gevoel, in plaats van zicht, te spelen.

Geavanceerde springveren voor knoppen

Duidelijke, consistente klikken


Geavanceerde springveren voor knoppen bieden een geraffineerdere, nauwkeurigere klikervaring. Deze technologie omvat een metalen springveer die de linker- en rechtermuisknoppen altijd op de juiste klikspanning houdt. Je hebt daarom minder kracht nodig bij het klikken. Dit zorgt voor een opvallend goed klikgevoel en een uitmuntende respons en consistentie.

Kwaliteit en ervaring waarop je kunt vertrouwen

Legendarische Logitech-kwaliteit


Logitech is al meer dan 30 jaar een pionier in innovatie en verbeteringen in audio-, kantoor- en gamingtechnologie. In de hoogwaardige producten van Logitech ligt de focus op de ervaring, op hoe jij je volle potentieel kunt verwezenlijken. Elk onderdeel van de uitrusting is ontworpen en getest in onze state-of-the-art onderzoeks- en ontwikkelingslabs. Daarbij moet het voldoen aan de hoogste akoestische normen zodat jij van een optimale luisterervaring kunt genieten.

Programmeerbare RGB-verlichting

Kies uit 16,8 miljoen kleuren


Kies uit een palet van 16,8 miljoen kleuren en verschillende helderheidsniveaus, en stem de muis af op je stijl, je systeem of je omgeving. Download Logitech Gaming Software en krijg toegang tot meer dan 300 gameprofielen en intelligente verlichting die reageert op jouw acties in de game.

Zes programmeerbare knoppen

Maak aanpassingen voor meer controle


De Logitech G203 Prodigy Gaming Mouse kan direct uit de doos worden gebruikt. Je kunt hem ook volledig op jouw voorkeuren afstemmen met de Logitech Gaming Software. Gevorderde gebruikers kunnen elk van de 6 knoppen configureren om acties in de game te vergemakkelijken.

Dpi wisselen tijdens de game

200-6000 dpi


Je kunt de dpi wisselen tijdens de game en schakelen tussen 4 gevoeligheidsinstellingen, van een pixelprecieze 200 dpi voor sluipschieten tot bliksemsnelle 6000 dpi.

Type muis

Muisvorm
Normaal
Geschikt voor gamen
Geschikt voor gamen
Rechts- of linkshandig
Rechtshandig
Ergonomisch ontworpen
Nee

Verbinding

Voedingstype
USB
Draadloos bereik
0 meter

Stroomvoorziening

Inclusief batterijen
Nee
Aantal batterijen
0
Accu/batterij code
Geen batterij
Oplaadbaar
Nee

Knoppen en scrollwiel

Scrollwiel
Ja
Horizontaal scrollen
Nee
Aantal muisknoppen
5 knoppen
Programmeerbare knoppen
Ja
Gewichtjes
Nee

Sensor

dpi
6000
Instelbare dpi
Ja

Verlichting

Type Verlichting
RGB

Systeemvereisten

Geschikt voor besturingssysteem
Windows
Systeemeisen
Windows® 10, Windows 8.1, Windows 8, Windows 7<br />USB-poort<br />Internetverbinding voor optionele softwaredownload
Laatst bekeken items
39,00 29,95