opc_loader

Tel.: 0252-756 100

Millenium MT2 Mechanische RGB Gaming Keyboard - rode switches

(Prijs excl. btw) 53,72
65,00
x
Voorraad
Voorraad:
  1  items
                                                                                                         

Dit is de Millenium Touch 2 Keyboard. Dit is een geavanceerde toetsenbord met veel technische specificaties. Het maakt gebruik van rode mechanische switches, dat houdt in, dat al bij de lichtste aanraking de knop geactiveerd wordt. Het heeft een 1.8 meter lange gevlochten kabel. Ook heeft het een levensduur van 50 miljoen toetsaanslagen. Hierdoor kan jij lang genoeg gebruik maken van dit gaming toetsenbord. De MT2 heeft ook een kleurrijke RGB verlichting met meer dan 16,5 miljoen kleuren die jij kan aanpassen op jouw manier. De MT2 heeft ook een polsondersteuning die je ook eraf kan halen als jij dat prettig vindt. Zo bied dit toetsenbord jou de ultieme comfortabele game ervaring aan.

Rode Mechanische Switches
Deze Millenium Touch 2 maakt gebruik van mechanische rode switches. De rode switches beschikken over een lineair mechanisme waardoor ze gevoeliger zijn. Al bij de lichtste aanraking wordt de toets geactiveerd, wat erg handig kan zijn als je graag met een hoge sensitivity speelt. De rode schakelaars zijn al in te drukken bij een kracht van 40 gram.

Driver Software en Macro’s
De toetsenbord heeft een downloadbare driver software die te downloaden is via de website van Millenium. Met de software kan jij je eigen macro’s instellen. Een macro is een snelhandeling die een handeling automatisch uitvoert, nadat een bijbehorende toets of toetscombinatie is ingedrukt. Door je eigen macro’s in te stellen, laat je je personages makkelijker acties uitvoeren en zal het veel eenvoudiger zijn om het spel goed te kunnen spelen. De toetsenbord is te gebruiken voor de windows en voor de mac.

Polsondersteuning
Bij de Millenium touch 2 is een polsondersteuning toegevoegd. Zo heb jij een comfortabele toetsenbord voor je hand waardoor je geen pijn krijgt aan de pols tijdens het gamen. De polsondersteuning kun je ook verwijderen als je dat liever hebt.

Gevlochten kabel
Deze MT2 toetsenbord heeft een braided kabel van 1.8 meter lang. Dat is mooi voor als je een staand bureau hebt of voor als je pc wat verder weg staat. De kabel is gevlochten waardoor het toetsenbord veel langer mee gaat dan een toetsenbord met een normale standaard kabel.

50 miljoen kliks
De MT2 heeft een levensduur tot en met 50 miljoen toetsaanslagen. Dankzij de nieuwe technologie kan jij lang gebruik maken van dit toetsenbord.

RGB verlichting met meer dan 16,5 miljoen kleuren
De MT2 heeft een RGB kleurverlichting met keuze uit meer dan 16,5 miljoen kleuren. Het toetsenbord heeft een eigen downloadbare programma zodat jij jouw favoriete kleuren kan instellen op de MT2.